Forbrukslån

Forbrukslån inntil 500 000 kr fra 6,99 %

Vi er Norges største finansagent der vi samarbeider med over ti av de beste bankene for forbrukslån i Norge for å finne det beste lånet for akkurat deg. Du sender inn kun én søknad på nett og vi tar jobben videre med å finne det beste lånetilbudet.

  • Forbrukslån inntil 500 000 kr
  • Rente fra 6,99 %
  • Nedbetalingstid inntil 15 år

Søk nå Gratis og uten uforpliktelser

Forbrukslån uten sikkerhet

Ingen av bankene krever sikkerhet eller pant for forbrukslån. Lån uten sikkerhet kan du bruke til hva du vil uten spørsmål fra oss. Du kan få lån på dagen fra 5 000 til 500 000 kroner og få en fleksibel nedbetaling inntil 15 år. Lånetilbudet er uforpliktende og du kan innfri forbrukslånet uten kostnader når du selv vil.

Forbrukslån på dagen

Du får svar på dagen og benytter du BankID kan du få lånet på konto i løpet av 2 til 3 dager. Forbrukslånet kan også brukes til refinansiering av andre lån og kreditter. Renten er individuell for forbrukslån og derfor søker vi flere banker for å finne den beste renten til deg.

Søk lån eller ring oss på 815 03 800

Å søke lån gjennom Centum er kjempelett og sparer meg som forbruker for mye tid, da jeg selv slipper å bruke tid på å ta kontakt med alle bankene. – Stian H, Bergen.