Lån med lav rente

Lån får du gjennom Centum Finans med lavest mulige rente

Lån fra 5 000 til 600 000 kroner i dag! Lån hos Centum er definert som enten et lån uten sikkerhet eller et forbrukslån.

Vi samarbeider i dag med 15 forskjellige banker

Vi har også en online søknad løsning der vi er i kontakt med disse bankene for å gi deg de beste betingelsene. Dette gjør at vi finner frem til markedets beste lån for akkurat deg. I dag samarbeider vi med Santander Customer Bank, Resurs Bank, Ekspress Bank med flere.

Bestem nedbetaling selv

Ditt lån kan ha en tilbakebetalingstid fra 1 til 5 år, og så gis du mulighet til å få betalingsutsettelse og betalingsfrie måneder.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,6 av 5, basert på 3 287 anmeldelser
19. juli 2022
Frank Eikenes sier:

Det jeg likte best var kort ventetid for å få kontakt på telefon, og de var oppegående alle jeg snakket med. De tok tak i saken med en gang og tok ansvar. Det var klar på hva de krevde fra meg og hva de kunne tilby. Jeg fikk den hjelpen jeg hadde behov for.

13. juli 2022
Helge Gjellestad sier:

En god opplevelse. Hadde egentlig kontakt om dette for lenge siden. Centrum Finans jobbet videre med saken uten at jeg var klar over det og kom opp med 2 løsninger. Fulgte også fint opp da jeg bestemte meg for å gå videre med en av bankene.

12. juli 2022
Stig Willy Johansen sier:

Veldig bra, raskt og effektivt

21. juni 2022
Edda Rykken sier:

God og rask service!

Se alle anmeldelser