Fem tips for en morsommere vinterferie

Har du fått nok av vintermørket? Eller savner du noen gode tips før vinterferien her på hjemmeplan? Vi har laget en liste med gode forslag på aktiviteter som kan gjøre vinterferien din litt ekstra morsom.

190220-vinterferie

Reis til syden

Vinterferien er en utmerket anledning til å ta en liten pause i hverdagslivet og samtidig fylle på med D-vitamin i solen. Når vi har snø og slaps her hjemme kan du finne solen bare en flyreise unna i Asia eller begivenhetsrike Miami, eller kanskje klassikeren Gran Canaria?

Vintersport

Er du vant med ski på beina, og har en litt å rutte med kan en tur til Alpene sikkert friste. Men har du utstyr selv, har vi flust med gode løyper og anlegg i Norge også. Kanskje det finnes et sted i nærheten det er på tide å oppdage? Ellers kan det være gøy å gå på skøyter på igjenfrosne fjorder. Pakk med kakao på termos, og kos dere! Pass bare på at isen er sikker.

Kom i gang med treningen

Når har du ellers en hel uke uten noen spesifikke planer? Se dette som en nypperlig mulighet til å komme i gang med treningen. For å få en flygende start, ta gjerne hjelp av en personlig trening eller allier deg med en venn.

Staycation

Bestill en hotellovernatting for deg sjel og vennene dine. Et døgn med massasje, bad og hyggelig selskap kan få hvem som helst i godt humør, til tross for februar-mørket.

Planlegg sommerferien

Sommeren kjennes fjern, men før du vet ordet av det er det varmt igjen. Bestem allerede nå hva du har lyst til å gjøre i sommer, så har du noe gøy å se frem i mot. En annen bonus med å bestemme seg alt nå er at reisene som regel er langt billigere nå, enn om du venter til senere i vår.

Del artikkel

Gjeldsregister – dette vil det bety for deg

Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg som forbruker? Her gir vi deg en kort oppsummering, og et par gode tips på veien.

Sammenlign, og få mer penger til overs

Mange husholdninger sliter med å få pengene nok for hver måned. Ved å bli bedre på å sammenligne faste utgifter som lån, strøm og forsikring, er det gode muligheter for bedre økonomi.

Påskeferie hjemme? Vi har de beste tipsene

Skal du være hjemme i påsken, og har lyst til å ha en aktiv påske tross et begrenset budsjett? Her har vi samlet noen tips til deg.