Påskeferie hjemme? Vi har de beste tipsene

Skal du være hjemme i påsken, og har lyst til å ha en aktiv påske tross et begrenset budsjett? Her har vi samlet noen tips til deg.

190410

Mange familier velger å dra på en hytte i påsken, men det finnes mye å finne på også om dere velger en bypåske.

Å låne penger for å leie en hytte eller reise bort er ikke nødvendigvis en dårlig idé, men om økonomien allerede er anstrengt, blir et lån en unødvendig belastning. Det går fint å ha det gøy med barna hjemme også.

Her er våre tips for en herlig påskeferie hjemme:

Dra til skogs

Solen skinner og trærne begynner å bli grønne – da er det få ting som slår en vårtur ut i skogen.

Påskekos
Påskekos er noe som hører til. Blås ut og mal egg, lag egne påskekort, og skap fine påskekyllinger med fargerikt papir og fjær.

Plant mer

Enten du har en hage eller bare litt plass til overs i kjøkkenkarmen er påsken en ypperlig tid å både så og plante. Om du ikke vil sette i gang noe større prosjekt, kan du enkelt la barna få gro sin egen karse i tomme eggeskall.

Gjør sykkelen vår-klar

Gi sykkelen din litt kjærlighet. En vask, ny luft i dekkene og nysmurt sykkelkjede piffer opp din gode gamle kompis. Når det er klart, ta en tur ut i vårsolen.

Femkamp

Be inn noen venner og utfordre dem i påskerelaterte konkurranser. Sekkehopp, eggerulling og klassikeren balansere-egg-på-skje er noen av de aktivitetene dere kan ha.

Skattejakt

Gjem påskeegg ute, og tegn et enkelt kart. Så er det bare å sende barna ut på skattejakt.

Del artikkel

Gjeldsregister – dette vil det bety for deg

Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg som forbruker? Her gir vi deg en kort oppsummering, og et par gode tips på veien.

Fem tips for en morsommere vinterferie

Har du fått nok av vintermørket? Eller savner du noen gode tips før vinterferien her på hjemmeplan? Vi har laget en liste med gode forslag på aktiviteter som kan gjøre vinterferien din litt ekstra morsom.

Sammenlign, og få mer penger til overs

Mange husholdninger sliter med å få pengene nok for hver måned. Ved å bli bedre på å sammenligne faste utgifter som lån, strøm og forsikring, er det gode muligheter for bedre økonomi.