Sammenlign, og få mer penger til overs

Mange husholdninger sliter med å få pengene nok for hver måned. Ved å bli bedre på å sammenligne faste utgifter som lån, strøm og forsikring, er det gode muligheter for bedre økonomi.

190322

Noen ganger kan det være vanskelig å se hva man skal gjøre for å redusere de faste utgiftene til husholdningen. Det smarteste du kan gjøre er å sammenligne. Sammenlign, og bytt avtale hvis du finner noen med et bedre tilbud. Hvorfor skal du å bo og betale mer enn nødvendig?

Refinansiering av lån og spar penger

Å ha flere forskjellige lån betyr ofte unødvendige ekstra kostnader hver måned. Om du har flere smålån er refinansiering et lurt grep du kan ta. Du kommer til å sitte igjen med samme sum gjeld, men med større lån kan du få lavere rente og du slipper å betale fakturagebyr for hvert enkelt lån.

Sammenlign strømpriser

Bare tanken på å bytte strømavtale kan være demotiverende nok for mange. Få hjelp med det kjedelige, og la noen andre gjøre jobben for deg. Bruk en sammenligningstjeneste som samler et alle de norske strømleverandørene på et sted, slik at du bare trenger å velge den avtalen du liker best. Det er mye penger å spare hver måned.

Se over forsikringene dine

En forsikring bør bare være på plass når ulykken er ute. Enten du ser etter bolig, innbo eller bilforsikring, gjør du klokt i å sammenligne priser og vilkår før du bestemmer deg. Den enkleste måten er å bruke et sammenligningsside.

Del artikkel

Gjeldsregister – dette vil det bety for deg

Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg som forbruker? Her gir vi deg en kort oppsummering, og et par gode tips på veien.

Fem tips for en morsommere vinterferie

Har du fått nok av vintermørket? Eller savner du noen gode tips før vinterferien her på hjemmeplan? Vi har laget en liste med gode forslag på aktiviteter som kan gjøre vinterferien din litt ekstra morsom.

Påskeferie hjemme? Vi har de beste tipsene

Skal du være hjemme i påsken, og har lyst til å ha en aktiv påske tross et begrenset budsjett? Her har vi samlet noen tips til deg.