Kredittkort

Kredittkort er en fleksibel og sikker betalingsmåte med mange fordeler. Det er for eksempel fordelaktig å bruke kredittkort for å unngå kontantuttak, trygt når man er på ferie i utlandet, eller når man handler med utenlandsk valuta.

Betaling med kredittkort gir deg også en flere rettigheter dersom selger ikke har fulgt forbrukerrettighetene, eller du vil heve kjøpet. Mange kredittkortselskaper tilbyr dessuten reiseforsikring dersom du kjøper reisen med kredittkortet. Har du for eksempel kjøpt en feriereise med kredittkort, og reisebyrået eller flyselskapet går konkurs vil banken som oftest dekke tapet. Med et kredittkort får du også bedre oversikt på dine kjøp og utgifter ettersom du får alt på faktura.

Kreditt og refinansiering av kredittkortgjeld

Vi har spesialisert oss på å finne det beste alternativet som passer din økonomi.
Søker du kreditt her så gir vi deg svar raskest mulig – vi tilbyr BankID for raskere behandling.

Vi tilbyr kreditt inntil 500 000 kroner med rente mellom 5,99 – 26,9 %. Ønsker du refinansiering av kredittkort så kan vi også hjelpe deg med å samle andre lån og gjeld.

Zmarta er et annet merke innen samme selskap som Centum. Her kan du enkelt sammenligne ulike kredittkort og finne det som passer deg best.

Gebyrfritt kredittkort

Både debetkort og kredittkort kan ha gebyrer for uttak i minibanker, bruk i utlandet eller ved betaling av varer og tjenester. Det finnes også kredittkort som er helt gebyrfrie og dermed gratis i bruk.

Gebyrer på varekjøp er den kostnad du betaler banken eller kredittkortselskapet hver gang du benytter ditt kredittkort til å handle i restauranter, butikker, nettbutikker, på bensinstasjoner og andre steder. Om du bruker kredittkortet ofte bør du velge et kredittkort uten gebyr eller med lavt gebyr for varekjøp.

Unngå nettsvindel med regionssperre

Mange som utsteder kredittkort tilbyr en regionsperre på kortet. Dette gjør det umulig å bruke kredittkortet i de land og regioner det er sperret for, og er derfor en god måte å sikre seg mot svindel på nettet. Ikke alle tilbyr denne tjenesten, så kontakt din utsteder for å se hva som gjelder for ditt kort. For å selv kunne bruke kortet i et land eller region du har sperret kortet for, for eksempel på reise, må huske å heve sperren.

Renteeksempel: Nom. rente 12,00 %, eff. rente 13,35 %, 170 000 kr o/8 år, kostnad 100 036 kr, totalt 270 036 kr.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 293 anmeldelser
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022
Chatta med oss! Chatt