Forbrukslån – lån uten sikkerhet

forbrukslaan-w680

Forbrukslån inntil 600 000 kr

Tenker du på å pusse opp, kjøpe ny bil eller trenger du et lån for å kunne realisere en drøm? Grunnen til å ta et forbrukslån eller smålån kan variere. Vi i Centum Finans hjelper deg med å finne det lånet som passer deg og dine behov.

  • Forbrukslån inntil 600 000 kr

  • Velg laveste renten

  • Svar fra over 15 långivare

Vi sammenligner forbrukslån

Det fine med å låne penger privat er at du kan bruke de på akkurat det du vil. Dersom du ikke er interessert i å ta et nytt privatlån kan vi også hjelpe deg med refinansiering, altså at du samler alle dine forbrukslån, dyre smålån og kredittkortgjeld til et enkelt lån, i stedet for å ha fler mindre. Med et større lån kan du ofte få bedre rentevilkår, og du betaler bare på et lån. Med færre gebyrer og bedre rente er det er mange tusenlapper å spare.

Når du søker om forbrukslån via oss, sammenligner vi over 15 av Norges ledende banker og långivere. Vi hjelper deg med å få lån til lavest rente. Du trenger kun å sende inn én søknad, så tar vi jobben med å finne det beste lånetilbudet til deg – helt uten ekstra kostnad. Når flere banker konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet, øker sjansen for å få beste mulige lånevilkår.

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Et forbrukslån uten sikkerhet er et lån du kan ta uten å måtte stille med garanti i form av et pengebeløp eller verdier. Ingen av de bankene eller långivere som vi samarbeider med krever sikkerhet for at du skal kunne få innvilget et forbrukslån. Et slikt lån uten sikkerhet kan du bruke til det du trenger. Du kan søke om lån fra 5 000 til 600 000 kroner, og nedbetalingen kan i tilfeller være opptil 5 år (ved refinansiering opptil 15 år). Lånetilbudet er uforpliktende og du kan innfri forbrukslånet uten kostnad når du selv måtte ønske.

Hvordan søker jeg om et forbrukslån uten sikkerhet?

Du kan søke via vårt søknadsskjema på nett, eller ringe oss på 23 96 70 00. Tjenesten vår lar deg sammenligne forbrukslån fra ulike banker og velge det tilbudet som gir best vilkår. Dette gjør det enklere for deg å få så lav rente som mulig.

Svar på søknaden din får du så rask som mulig, og pengene er som regel på konto i løpet av 2 til 3 dager. Benytter du BankID kan det gå enda raskere.

Hvilken rente kan jeg få?

Forbrukslånet kan også brukes til refinansiering av andre lån og kreditter. Renten er individuell for forbrukslån, og dette er grunnen til at vi sender søknaden til flere banker for å finne den beste renten til deg. Ulike faktorer som kan spille inn er alder, inntekt, annen gjeld, arbeidsgiver og ansettelsesforhold, lånets størrelse og nedbetalingstid.

Med vår enkle lånekalkulator kan du se hvor store de månedlige avdragene blir, og selv gjøre justeringer på lånebeløp og nedbetalingstid slik at du finner frem til en løsning som passer deg og din økonomi best.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 288 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022

Centum samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no. Våre samarbeidspartnere:

Chatta