Finn det beste billånet

billan-w680

Lån til bil – hvordan funker det?

Har du funnet drømmebilen din og trenger hjelp med bilfinansiering? Da kan vi hjelpe deg med å sammenligne ulike billån og velge det beste for deg. Det spiller ingen rolle om du vil kjøpe bil via en autorisert bilforhandler eller direkte fra en privatperson, eller om den er ny eller brukt. Vi hjelper deg uansett å finne best mulig lån til bilen du drømmer om, og det gjør vi selvsagt helt kostnadsfritt for deg.

  • Forbrukslån inntil 600 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Svar fra over 15 långivare

Vi mener det skal være gøy å kjøpe ny bil. Hele søknadsprosessen kan gjøres over nett – alt du trenger å gjøre er å fylle ut søknaden, så vil våre automatiske systemer ta den videre. Dersom du skulle fylle ut noe feil, så er dette noe systemet vårt vil oppdage. I så fall kontakter vi deg før vi sender søknaden inn – problemfritt og effektivt. Hvis du ikke er interessert i billån, men vil søke lån til båt, caravan, snøscooter eller motorsykkel så hjelper vi deg gjerne med det i stedet.

Sammenlign billån – beste mulige vilkår for deg

Alle vet at det koster mye å ha bil og at det ofte kan føre med mange uforutsette utgifter – derfor er det viktig at billånet er enkelt og ikke kommer med skjulte kostnader og avgifter.

Innen du låner til bil må du være sikker på at du får så gode lånevilkår som mulig. Vi sender lånesøknaden din videre til flere ulike långivere, som i sin tur får komme med et tilbud på billån til deg. Deretter velger du det lånet med de forutsettingene som passer din situasjon aller best. På den måten vet du alltid at du får det beste billånet med en så lav rente som mulig.

Rente på billån

Renten på billånet ditt er som alltid individuell, og baseres på flere ulike faktorer. Det kan for eksempel være hvor stort beløp du ønsker å låne til bilkjøpet, hvor lang tilbakebetalingstid du trenger, dine økonomiske forutsettinger samt inflasjonen.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5, basert på 3 293 anmeldelser
25. april 2023
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

6. februar 2023
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

19. desember 2022
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold til mange andre steder. Takknemlig!

30. november 2022
kunde sier:

Enkelt å komme fram til en løsning som passer til meg. Der jeg syns renten var litt høy kunne jeg med enkelhet diskutere den ned til det som jeg syns var akseptabelt. Totalt en fin opplevelse.

Se alle anmeldelser