Alt om lån uten sikkerhet

laan-uten-sikkerhet-w680

– alt du trenger å vite om lån uten sikkerhet

Her har vi samlet nyttig informasjon for deg som lurer på hvordan lånemarkedet fungerer generelt, men også til deg som har spørsmål rundt hvordan vi på Centum Finans jobber når du skal låne penger via oss. Les om alt fra forskjellen på ulike låntyper til rentespørsmål, lånekrav eller hvordan en lånesøknad fungerer rent praktisk. Også i ordlisten vår kan du også finne mange svar. Om du ikke finner svar på det du lurer på, og har fler spørsmål om å låne penger generelt eller spesifikt via Centum, hører vi gjerne fra deg. Du er selvsagt velkommen til å ringe vår kundeservice på 23 96 70 00 eller stille et spørsmål på chatten, så hjelper vi deg.

  • Lån uten sikkerhet opptil 600 000 kr

  • Velg det mest gunstige lånet

  • Svar fra over 15 långivare

Hvorfor søke via finansagenten Centum Finans?

Som finansagent er det ikke Centum Finans som låner ut pengene. Med tjenesten vår hjelper vi deg som søker med å finne de beste lånene blant bankene vi har et nøytralt samarbeid med. Det eneste du trenger å gjøre, er å sende inn en søknad på nett, så tar vi oss av videreformidlingen. Ikke bare sparer du tid siden du slipper å fylle inn masse ulike søknader, men vi hjelper deg helt kostnadsfritt.

Er Centum Finans en bank eller lånegiver?

Nei, det er vi ikke. Centum Finans er Norges største finansagent. I dag samarbeider vi med rundt femten av de beste bankene og långiverne i Norge som tilbyr lån uten sikkerhet. Du sender inn en søknad til oss, vi formidler din søknad til alle långiverne samtidig og du får velge det lånet som passer best for deg. Når du bestemmer deg for hvilket tilbud du aksepterer, bruker du din vanlige BankID og pengene finner som oftest veien til din konto dagen etterpå.

Vår tjeneste lar deg altså sammenligne forbrukslån fra ulike banker og långivere. Dette gjør det enklere for deg å oppnå så lav rente som mulig når du skal låne penger uten sikkerhet.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Du kan låne opptil 600 000 kroner uten sikkerhet og pant. Tilbudet du får er uforpliktende, og husk at du kan bruke lånet til akkurat det du ønsker.

Hvilken rente kan jeg få?

Renten på lån uten sikkerhet blir gitt på bakgrunn av en individuell vurdering av den enkelte kunde. Derfor er renten på lån uten sikkerhet varierende og kan ikke fastsettes før vi har alle de nødvendige opplysingene. Vi søker hos flere banker og långivere og finner frem til det lånet som gir gunstigst rente. Vi har rente på mellom 5,99 – 26,9 % på alle typer av forbrukslån.

Hvilke kriterier er det for lån uten sikkerhet?

Kriteriene for lån uten sikkerhet varier i alle banker. Vi har i dag over 15 forskjellige banker og långivere som tilbyr lån uten sikkerhet. Centum Finans har i samråd med bankene kommet frem til følgende kriterier for å søke lån uten sikkerhet og forbrukslån: Ingen inkasso eller betalingsanmerkinger, må være over 20 år, en brutto årsinntekt over 120 000 kr (dette må være grunnlønn og kan ikke inneholde bonus eller overtid), du kan ikke være arbeidsledig og dersom du er selvstendig næringsdrivende må du ha vært registrert i Brønnøysund-registeret i mer enn 3 år. Utenlandske statsborgere må ha lignet til Norge de siste 3 årene.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 288 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022

Centum samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no. Våre samarbeidspartnere:

Chatta