Refinansiering – innfri dyre lån og kredittkortgjeld

refinansiering-w680

Refinansier opptil 600 000 kr

Har du pådratt deg dyre lån, kredittkortgjeld og andre smålån? Da kan du spare tusenlapper ved å samle alle lån til et enkelt lån med bedre vilkår enn det du har i dag. Samtidig gjør du den økonomiske hverdagen litt enklere siden du får færre fakturaer å forholde deg til.

Spar penger ved å legge om lån og kredittkortgjeld

Å ha mange ulike lån kan bli dyrt i lengden. Delvis fordi at mange smålån kan bety høyer renter, og delvis fordi du kan tvinges til å betale gebyrer og etableringsgebyrer for hvert enkelt lån. Ved å samle alle lån på et sted kan månedskostnaden din minske betraktelig. Du får i tillegg bedre oversikt over økonomien din siden kun et lån er enklere å kontrollere i stedet for flere ulike. Forhåpentligvis øker også muligheten til å nedbetale lånet fortere når det er samlet på samme sted.

Samle alle lån – hvordan gjør du det?

For å kunne samle dyre lån og kredittkortgjeld kreves et nytt lån som motsvarer totalbeløpet av de andre lånene og kredittgjelden tilsammen. Undersøk hva du har i lån og kredittkortgjeld i dag, og se over de ulike rentene du har fått. Prøv å få dekket så mye av disse utgiftene du kan med det nye lånet. Det kan være alt fra smålån til nedbetalingsplaner for produkter og tjenester du har kjøpt. Om du tar en titt på våre eksempel er det lett å se hvor mye du kan spare.

Når skal du legge om lånene dine?

Finn frem alle avgiftene du har på dine eksisterende lån og kredittkort, og se over renter og vilkår. Er rentene høyere enn nåværende nivå er det lurt å samle lånene for å komme ned i utgifter.
Har dine økonomiske forutsettinger endret seg siden du søkte om lånene dine? For eksempel kan du ha fått høyere innkomst, eller en fast stilling siden sist.
Har du mulighet til å søke lån med en medsøker? Om dere er to personer som søker kan det gi bedre lånevilkår, og det blir automatisk mer gunstig å samle alle lån.
Dersom noen av punktene over stemmer for deg, så kan refinansiering være aktuelt for deg. Om du har spørsmål om dine forutsettinger for å samle eksisterende lån og gjeld på kredittkort, så ta gjerne på 23 96 70 00.

Søk om å samle din dyre gjeld ved å fylle i lånesøknaden online. I søknaden oppgir du det samlede beløpet på all de lån og gjeld du ønsker å løse, og i feltet «Hensikt med lån» velger du alternativet «Samle lån».

Hvor mye kan du spare?

Vi tilbyr en rente på lån mellom 5,9 – 23,4 % – et av markedet beste lånerente på forbrukslån. Refinansieringen av gjeld gjennom Centum gir deg også opptil 15 år nedbetalingstid, og du kan selvsagt innfri hele eller deler av lånet når du vil.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 288 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022

Centum samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no. Våre samarbeidspartnere:

Chatta