Refinansiering – innfri dyre lån og kredittkortgjeld

refinansiering-w680

Refinansier opptil 500 000 kr

Har du pådratt deg dyre lån, kredittkortgjeld og andre smålån? Da kan du spare tusenlapper ved å samle alle lån til et enkelt lån med bedre vilkår enn det du har i dag. Samtidig gjør du den økonomiske hverdagen litt enklere siden du får færre fakturaer å forholde deg til.

Spar penger ved å legge om lån og kredittkortgjeld

Å ha mange ulike lån kan bli dyrt i lengden. Delvis fordi at mange smålån kan bety høyer renter, og delvis fordi du kan tvinges til å betale gebyrer og etableringsgebyrer for hvert enkelt lån. Ved å samle alle lån på et sted kan månedskostnaden din minske betraktelig. Du får i tillegg bedre oversikt over økonomien din siden kun et lån er enklere å kontrollere i stedet for flere ulike. Forhåpentligvis øker også muligheten til å nedbetale lånet fortere når det er samlet på samme sted.

Samle alle lån – hvordan gjør du det?

For å kunne samle dyre lån og kredittkortgjeld kreves et nytt lån som motsvarer totalbeløpet av de andre lånene og kredittgjelden tilsammen. Undersøk hva du har i lån og kredittkortgjeld i dag, og se over de ulike rentene du har fått. Prøv å få dekket så mye av disse utgiftene du kan med det nye lånet. Det kan være alt fra smålån til nedbetalingsplaner for produkter og tjenester du har kjøpt. Om du tar en titt på våre eksempel er det lett å se hvor mye du kan spare.

Når skal du legge om lånene dine?

Finn frem alle avgiftene du har på dine eksisterende lån og kredittkort, og se over renter og vilkår. Er rentene høyere enn nåværende nivå er det lurt å samle lånene for å komme ned i utgifter.
Har dine økonomiske forutsettinger endret seg siden du søkte om lånene dine? For eksempel kan du ha fått høyere innkomst, eller en fast stilling siden sist.
Har du mulighet til å søke lån med en medsøker? Om dere er to personer som søker kan det gi bedre lånevilkår, og det blir automatisk mer gunstig å samle alle lån.
Dersom noen av punktene over stemmer for deg, så kan refinansiering være aktuelt for deg. Om du har spørsmål om dine forutsettinger for å samle eksisterende lån og gjeld på kredittkort, så ta gjerne på 23 96 70 00.

Søk om å samle din dyre gjeld ved å fylle i lånesøknaden online. I søknaden oppgir du det samlede beløpet på all de lån og gjeld du ønsker å løse, og i feltet «Hensikt med lån» velger du alternativet «Samle lån».

Hvor mye kan du spare?

Vi tilbyr en rente på lån mellom 5,9 – 23,4 % – et av markedet beste lånerente på forbrukslån. Refinansieringen av gjeld gjennom Centum gir deg også opptil 15 år nedbetalingstid, og du kan selvsagt innfri hele eller deler av lånet når du vil.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5, basert på 3 271 anmeldelser
May 8, 2022
Inguss Kampmanis sier:

Viss ātri tika sakārtots, patīkama komunikācija.

April 30, 2022
Rune Dalbu sier:

Meget hyggelig å oppfølgende.

April 28, 2022
Thor Garbin Wessel-Kjenner sier:

Alt i orden, kort og greit. Fra A til Å. Veldig ryddig. Men det er jo også begrunnet i at jeg har god nok orden i min økonomi til å låne penger.

April 24, 2022
Torfinn Stokkedalen sier:

Helt grei kundeservis og god info og videreformidling.

Se alle anmeldelser