Bør du refinansiere?

Refinansiering er at du tar opp et nytt lån for å betale ned ett eller flere gamle lån. Det kan være flere årsaker til å gjøre dette:

  • Du ønsker lavere rente (Vi tilbyr rente mellom 5,99 – 26,9 %)
  • Du ønsker lengre nedbetalingstid (opptil 15 år)
  • Du ønsker lavere gebyrer
  • Du ønsker flere avdragsfrie måneder
  • Du har spart opp verdier (f.eks. bolig) du kan bruke som sikkerhet og kan derfor få enda bedre vilkår
  • Du ønsker å få bedre lånevilkår

Refinansiering er ofte ekstra lønnsomt når man har flere smålån, gjeld på kredittkort og andre lån med svært høy rente. Om du i tillegg har disse lånene fordelt blant mindre långivere er renten som oftest ekstra høy. Da er refinansiering lønnsomt.

Det er lurt å samle smålån og kredittkortgjeld i et lån.

Hvem passer refinansiering for?

Refinansiering kan benyttes av alle som oppfyller våre kriterier. Disse er retningslinjene vi har fått bestemt av våre bankpartnere.

Hvordan kommer jeg i gang med refinansiering?

Du kan begynne nå. Fyll først ut vårt søknadsskjema og send det inn. En av våre konsulenter vil deretter ta kontakt med deg for videre informasjon. Når vi har mottatt all nødvendig informasjon og du møter alle krav vil din søknad så kvalifiseres og videresendes til de långiverne og bankene av Centum samarbeider med, på vegne av deg. Centum seg av å behandlingen av svarene, og tilbyr deg en oversikt over de beste tilbudene.

Koster det meg noe ekstra å bruke Centum Finans?

Nei, det koster ingenting for deg som kunde å bruke Centum Finans. Du blir ikke pålagt ekstra gebyrer, høyere rente eller noe annet ved å søke gjennom oss. Dette gjelder uansett om du får innvilget lånet ditt eller ikke.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5, basert på 3 293 anmeldelser
25. april 2023
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

6. februar 2023
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

19. desember 2022
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold til mange andre steder. Takknemlig!

30. november 2022
kunde sier:

Enkelt å komme fram til en løsning som passer til meg. Der jeg syns renten var litt høy kunne jeg med enkelhet diskutere den ned til det som jeg syns var akseptabelt. Totalt en fin opplevelse.

Se alle anmeldelser