Bør du refinansiere?

Refinansiering er at du tar opp et nytt lån for å betale ned ett eller flere gamle lån. Det kan være flere årsaker til å gjøre dette:

  • Du ønsker lavere rente (Vi tilbyr rente mellom 5,99 – 26,9 %)

  • Du ønsker lengre nedbetalingstid (opptil 15 år)

  • Du ønsker lavere gebyrer

  • Du ønsker flere avdragsfrie måneder

  • Du har spart opp verdier (f.eks. bolig) du kan bruke som sikkerhet og kan derfor få enda bedre vilkår

  • Du ønsker å få bedre lånevilkår

Refinansiering er ofte ekstra lønnsomt når man har flere smålån, gjeld på kredittkort og andre lån med svært høy rente. Om du i tillegg har disse lånene fordelt blant mindre långivere er renten som oftest ekstra høy. Da er refinansiering lønnsomt.

Det er lurt å samle smålån og kredittkortgjeld i et lån.

Hvem passer refinansiering for?

Refinansiering kan benyttes av alle som oppfyller våre kriterier. Disse er retningslinjene vi har fått bestemt av våre bankpartnere.

Hvordan kommer jeg i gang med refinansiering?

Du kan begynne nå. Fyll først ut vårt søknadsskjema og send det inn. En av våre konsulenter vil deretter ta kontakt med deg for videre informasjon. Når vi har mottatt all nødvendig informasjon og du møter alle krav vil din søknad så kvalifiseres og videresendes til de långiverne og bankene av Centum samarbeider med, på vegne av deg. Centum seg av å behandlingen av svarene, og tilbyr deg en oversikt over de beste tilbudene.

Koster det meg noe ekstra å bruke Centum Finans?

Nei, det koster ingenting for deg som kunde å bruke Centum Finans. Du blir ikke pålagt ekstra gebyrer, høyere rente eller noe annet ved å søke gjennom oss. Dette gjelder uansett om du får innvilget lånet ditt eller ikke.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 287 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022

Centum samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no. Våre samarbeidspartnere:

Chatta