Kriterier for refinansiering

Kriteriene for refinansiering varierer i alle banker i Norge.

Vi i Centum Finans sammenligner over 15 forskjellige banker og långivere som tilbyr refinansiering av forbrukslån, kredittkort og lån uten sikkerhet. Centum Finans har i samråd med våre samarbeidspartnere kommet frem til følgende kriterier for refinansiering:

  • Ingen inkasso eller betalingsanmerkning
  • Alder over 20 år
  • Brutto årsinntekt over 120 000 kr (dette må være grunnlønn og kan ikke inneholde bonus eller overtid)
  • Arbeidsforhold: du kan ikke være arbeidsledig
  • Selvstendig næringsdrivende: må ha vært registrert i Brønnøysund-registeret i mer enn 3 år
  • Utenlandske statsborgere: må ha skattet til Norge de siste 3 årene

Renten på refinansieringen blir gitt på bakgrunn av en individuell vurdering av den enkelte kunde. Derfor er renten på et lån varierende og kan ikke fastsettes før vi har alle de nødvendige opplysningene. Refinansiering uten sikkerhet har i dag en rente mellom 5,99 – 26,9 %. Du kan ta et lån til refinansiering av smålån og forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner.

Dersom du er kvalifisert til å søke refinansiering kan du få et uforpliktende lånetilbud som er gyldig i 30 dager. Vi videresender søknaden din til over femten forskjellige banker og långivere for å finne det beste tilbudet på refinansiering for akkurat deg.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5, basert på 3 293 anmeldelser
25. april 2023
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

6. februar 2023
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

19. desember 2022
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold til mange andre steder. Takknemlig!

30. november 2022
kunde sier:

Enkelt å komme fram til en løsning som passer til meg. Der jeg syns renten var litt høy kunne jeg med enkelhet diskutere den ned til det som jeg syns var akseptabelt. Totalt en fin opplevelse.

Se alle anmeldelser