Kriterier for refinansiering

Kriteriene for refinansiering varierer i alle banker i Norge.

Vi i Centum Finans sammenligner over 15 forskjellige banker og långivere som tilbyr refinansiering av forbrukslån, kredittkort og lån uten sikkerhet. Centum Finans har i samråd med våre samarbeidspartnere kommet frem til følgende kriterier for refinansiering:

  • Ingen inkasso eller betalingsanmerkning

  • Alder over 20 år

  • Brutto årsinntekt over 120 000 kr (dette må være grunnlønn og kan ikke inneholde bonus eller overtid)

  • Arbeidsforhold: du kan ikke være arbeidsledig

  • Selvstendig næringsdrivende: må ha vært registrert i Brønnøysund-registeret i mer enn 3 år

  • Utenlandske statsborgere: må ha skattet til Norge de siste 3 årene

Renten på refinansieringen blir gitt på bakgrunn av en individuell vurdering av den enkelte kunde. Derfor er renten på et lån varierende og kan ikke fastsettes før vi har alle de nødvendige opplysningene. Refinansiering uten sikkerhet har i dag en rente mellom 5,99 – 26,9 %. Du kan ta et lån til refinansiering av smålån og forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner.

Dersom du er kvalifisert til å søke refinansiering kan du få et uforpliktende lånetilbud som er gyldig i 30 dager. Vi videresender søknaden din til over femten forskjellige banker og långivere for å finne det beste tilbudet på refinansiering for akkurat deg.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 287 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022

Centum samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no. Våre samarbeidspartnere:

Chatta