Kriterier for refinansiering

Kriteriene for refinansiering varierer i alle banker i Norge.

Vi i Centum Finans sammenligner over 15 forskjellige banker og långivere som tilbyr refinansiering av forbrukslån, kredittkort og lån uten sikkerhet. Centum Finans har i samråd med våre samarbeidspartnere kommet frem til følgende kriterier for refinansiering:

  • Ingen inkasso eller betalingsanmerkning
  • Alder over 20 år
  • Brutto årsinntekt over 120 000 kr (dette må være grunnlønn og kan ikke inneholde bonus eller overtid)
  • Arbeidsforhold: du kan ikke være arbeidsledig
  • Selvstendig næringsdrivende: må ha vært registrert i Brønnøysund-registeret i mer enn 3 år
  • Utenlandske statsborgere: må ha skattet til Norge de siste 3 årene

Renten på refinansieringen blir gitt på bakgrunn av en individuell vurdering av den enkelte kunde. Derfor er renten på et lån varierende og kan ikke fastsettes før vi har alle de nødvendige opplysningene. Refinansiering uten sikkerhet har i dag en rente mellom 5,99 – 26,9 %. Du kan ta et lån til refinansiering av smålån og forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner.

Dersom du er kvalifisert til å søke refinansiering kan du få et uforpliktende lånetilbud som er gyldig i 30 dager. Vi videresender søknaden din til over femten forskjellige banker og långivere for å finne det beste tilbudet på refinansiering for akkurat deg.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,5 av 5, basert på 285 anmeldelser
5. september 2022
Hafeez UR Rahman sier:

fantastisk superhit

10. august 2022
rolf gunnar Hansen sier:

alt fungerer perfekt hver gang, og jeg får lavere rente hver gang siden gjelden går nedover. Søker nytt lån ca 2 ganger i året.

9. august 2022
SKJÆVELAND STÅLE sier:

Alt i orden 🎯👍‼️

19. juli 2022
Frank Eikenes sier:

Det jeg likte best var kort ventetid for å få kontakt på telefon, og de var oppegående alle jeg snakket med. De tok tak i saken med en gang og tok ansvar. Det var klar på hva de krevde fra meg og hva de kunne tilby. Jeg fikk den hjelpen jeg hadde behov for.

Se alle anmeldelser