Hvem sammenligner vi?

Her kan du bli bedre kjent med de bankene og långiverne vi sammenligner her på Centum Finans. Til tross for at vi allerede sammenligner over 20 långivere når vi søker etter det mest gunstige lånet for deg, så jobber vi konstant med å utvide denne basen. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre finansagenter på Finansportalen.no.

Komplett Bank er en digital nisjebank som tilbyr personlån, kredittkort og sparekonto. Banken ble etablert i Norge i 2014, er medlem av det norske Banksikringsfondet og opererer i dag i det Nordiske markedet.

Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander. Den nordiske enheten i Santander tilbyr bil- og fritidsfinansiering, kredittkort, sales finance, forbrukslån og spareprodukter.

MyBank ASA er et norsk nettbankselskap som retter sin virksomhet mot privatmarkedet. De startet driften våren 2017 og tilbyr forbrukslån og innskudd til personkunder gjennom internett. MyBank har sitt hovedkontor i Oslo.

Resurs Bank tilbyr bank- og finanstjenester samt forsikringsprodukter til detaljhandel, privatkunder og selskaper i Norden og deler av Europa. Resurs ble grunnlagt i 1977 og arbeider fra visjonen å være Nordens ledende nisjebank.

BN Bank er en landsdekkende bank for bedrifts- og privatkunder. De har som mål å gjøre banktjenester enkelt for folk flest og tilby konkurransedyktige vilkår på lån og innskudd over tid gjennom en kostnadseffektiv driftsmodell.

Ikano Bank er en familieeid bank som tilbyr finansielle tjenester for forbrukere og bedrifter. Banken er en del av Ikano Gruppen som ble etablert i 1988 av Ingvar Kamprad, grunnleggeren av IKEA. Ikano Bank startet i Norge i 1991 og tilbyr i dag lån, kredittkort, salgsfinansiering og leasing.

Instabank er en norsk digitalbank lansert i 2016 som opererer både i Norge, Sverige og Finland. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked og har fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon. Instabank tilbyr i dag spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner.

Svea Finans tilbyr lån, sparekonto og refinansiering med og uten sikkerhet i bolig. Selskapet startet i 1981 og har 200 ansatte i Norge fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. I dag er Svea Finans Nordens største privateide finansieringshus.

Nordax Bank er en svensk nisjebank etablert i 2004 som står under tilsyn av Finansinspektionen i Sverige. Nordax er spesialisert på et fåtall produkter og tilbyr lån og innskudd til privatpersoner i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

BRAbank er en heldigital bank som tilbyr Forbrukslån uten sikkerhet og høyrentekonto. Banken er i Norge og Finalnd med kontorer i Bergen. 

BB Bank ASA er en norsk bank med konsesjon fra Finansdepartementet. Virksomheten ble etablert i 1984, har 17 ansatte og holder til i Bergen sentrum. Selskapet driver landsdekkende utlånsvirksomhet med produktspekteret rettet mot personkundemarkedet.

Bak re:member står EnterCard Norge, en filial av EnterCard Group AB som eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard ble etablert i 1999 etter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort, og har rundt 130 ansatte på kontorene i Oslo og Trondheim.

Collector er en digital nisjebank, grunnlagt i 1999, som tilbyr finansieringsløsninger for privat- og bedriftskunder. Selskapet er i Gøteborg, Stockholm, Oslo og Helsinki, og har nå fokus på digitalisering og utvikling av mobile tjenester og applikasjoner.

Gjensidige Bank er en del av Gjensidige, som er Norges største forsikringsselskap. Banken tilbyr boliglån, bilfinansiering, usikrede lån, sparing, kredittkort og dagligbanktjenester.

Avida Finans er et kredittmarkedsforetak som siden 1983 har tilbudt finansielle tjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige, Norge og Finland. Avida er underlagt tilsyn av den svenske Finansinspektionen, og har konsesjon til å drive finansiell virksomhet, som inn- og utlåning.

Optin Bank er en norsk teknologi drevet bank som ønsker å utfordre det etablerte og har en visjon om å levere brukervennlige løsninger som løser reelle kundebehov. Optin tilbyr i dag lån uten sikkerhet og spareprodukter.

Easybank tilbyr forbruksfinansiering, bilfinansiering og spareprodukter rettet mot personkundemarkedet, tilpasset hver enkelt sin økonomi. Banken har hatt lisens fra Finanstilsynet siden 2003.

Lånet innvilges og utbetales av Nordea Finans Norge. Nordea Finans Norge er en del av Nordea-konsernet og tilhører Nordea Finance – Nordens største finansieringsselskapsgruppe. Nordea Finans Norge er et heleid datterselskap av Nordea Bank AB (publ), filial i Norge.

 

Ekspress Bank har tilbudt låneprodukter på det norske markedet siden 2008. Banken er en del av BNP Paribas Personal Finance, og har kontorer i Norge, Danmark og Sverige. I Norge og Danmark behandler Ekspress Bank 400 000 søknader årlig.