Hvem sammenligner vi?

Her kan du bli bedre kjent med de bankene og långiverne vi sammenligner her på Centum Finans. Til tross for at vi allerede sammenligner over 20 långivere når vi søker etter det mest gunstige lånet for deg, så jobber vi konstant med å utvide denne basen. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre finansagenter på Finansportalen.no.

 • Santander Consumer Bank AS er en del av Banco Santander. Den nordiske enheten i Santander tilbyr bil- og fritidsfinansiering, kredittkort, sales finance, forbrukslån og spareprodukter.

 • Ikano Bank er en familieeid bank som tilbyr finansielle tjenester for forbrukere og bedrifter. Banken er en del av Ikano Gruppen som ble etablert i 1988 av Ingvar Kamprad, grunnleggeren av IKEA. Ikano Bank startet i Norge i 1991 og tilbyr i dag lån, kredittkort, salgsfinansiering og leasing.

 • Bak re:member står EnterCard Norge, en filial av EnterCard Group AB som eies av Barclays Bank og Swedbank. EnterCard ble etablert i 1999 etter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort, og har rundt 130 ansatte på kontorene i Oslo og Trondheim.

 • Banken for deg som vil gjøre det meste på nett- eller i mobilbanken. Nordea er en digital bank som tilbyr dagligbanktjenester, boliglån, bil- og forbruksfinansiering, og bank- og fondssparing.

 • Morrow Bank er en moderne, heldigital bank med lang fartstid i bransjen. Den er godt etablert i tre nordiske land, og kjenner det skandinaviske markedet svært godt. Den brede erfaringen og fagkompetansen gjør Morrow Bank til en trygg og solid partner, både for oss og våre kunder. Navnet stammer fra ordet “tomorrow”, som er representativt for bankens mål: å hjelpe sine kunder med å kunne se optimistisk på morgendagen, uansett hva den bringer. Med bakgrunn i dette har Morrow Bank spesialisert seg på å skape fleksible og effektive løsninger, basert på kundens behov.

 • Nordax Bank er en svensk nisjebank etablert i 2004 som står under tilsyn av Finansinspektionen i Sverige. Nordax er spesialisert på et fåtall produkter og tilbyr lån og innskudd til privatpersoner i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

 • TF Bank Norge, etablert i 1984, med konsesjon fra den Svenske Finansinspeksjonen er godkjent av det norske Finanstilsynet. Produktspekteret er rettet mot personkundemarkedet og de driver landsdekkende utlånsvirksomhet og innskudd.

 • Lea bank er en heldigital bank som ønsker å gjøre bankhverdagen enklere for alle. Norge er i verdenstoppen i digitalisering og norske kunder har høye krav til enkle banktjenester. Vi utvikler nye tjenester basert på moderne bankteknologi. Våre hovedprodukter er forbrukslån og refinansiering uten sikkerhet, samt attraktive spareprodukter til privatpersoner. Med digitale låneprosesser, enkle og brukervennlige produkter, har Lea bank tatt en tydelig posisjon i det nordiske markedet som vi hver dag jobber for å opprettholde.

 • Avida Finans er et kredittmarkedsforetak som siden 1983 har tilbudt finansielle tjenester til privatpersoner og bedrifter i Sverige, Norge og Finland. Avida er underlagt tilsyn av den svenske Finansinspektionen, og har konsesjon til å drive finansiell virksomhet, som inn- og utlåning.

 • Instabank er en norsk digitalbank lansert i 2016 som opererer både i Norge, Sverige og Finland. Banken har som visjon å skape den beste kundeopplevelsen i sitt marked og har fokus på tilgjengelighet, enkelthet og innovasjon. Instabank tilbyr i dag spareprodukter, forsikringer og usikrede lån til privatpersoner.

 • Resurs tilbyr bank- og finanstjenester samt forsikringsprodukter til detaljhandel, privatkunder og selskaper i Norden og deler av Europa. Resurs ble grunnlagt i 1977 og arbeider fra visjonen å være Nordens ledende nisjebank.

 • Thorn Norge AS, med varemerket Thorn Privat Finans, har vært på det norske markedet siden 1970. Thorn er historisk sett kjent som et finansieringsforetak for elektronikkprodukter, men har i senere tid også startet å tilby privatlån for opptil 150.000 kr.

 • Northmill Bank, tidligere Credway, er en del av Northmill Bank AB, som siden 2006 har forenklet hverdagsøkonomien og hjulpet over 200 000 forbrukere. Northmill Bank er en svensk långiver som startet sin virksomhet i slutten av 2015, og har over 350 000 kunder i norden. Det som kjennetegner de, er at de som bedrift tidlig så mulighetene i å kombinere ny teknologi med finans, såkalt «fintech». Deres kjernevirksomhet bygger også på akkurat dette gjennom for eksempel kreditt- og utlån. De hjelper i dag sine kunder med blant annet refinansiering.

 • Facit Bank er en heldigital bank som ble startet opp i Danmark i 2019 med konsesjon fra det danske Finanstilsynet og har samme eier som Thorn Norge. Virksomheten i Norge ble etablert i 2021 med fokus på forbruksfinansiering til privatpersoner.

 • Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group tilbyr fleksible og brukervennlige produkter og finansieringsløsninger som kredittkort, sparekontoer og forbrukslån. For å gjøre møtet med banken enkelt og smidig for kundene sine legger de opp til at alt fra søknadsprosesser til daglig bruk og endringer på produktene enkelt skal kunne utføres digitalt hjemmefra. Samtidig har de dedikerte kundeserviceteam i hvert enkelt marked som hjelper over både telefon og e-post ved behov.

  Siden oppstarten i Norge i 2007 har Bank Norwegian – en filial av NOBA Bank Group etablert seg både i resten av Norden og i Spania og Tyskland, og de har i dag over 1,5 millioner unike kunder. De er kanskje spesielt godt kjent for kredittkortet sitt, som alene brukes av mer enn 1,2 millioner kunder og flere ganger har blitt kåret til blant annet beste reisekort.

  Som en norsk filial av svenske NOBA Bank Group er Bank Norwegian underlagt både det norske og svenske finanstilsynet.

Chatta