La bankene konkurrere om deg

Vi sammenligner lån i over 15 banker og långivere for deg

La bankene konkurrere om deg slik at du finner det beste lånetilbudet for akkurat deg. Centum Finans sammenligner over 15 banker og långivere for deg helt kostnadsfritt. Vi hjelper deg å lage den beste lånesøknaden og får bankene til å konkurrere om deg. Du får best mulig lån!

  • Forbrukslån inntil 500 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid inntil 15 år

La bankene konkurrere om deg

Centum Finans samarbeider med over 15 banker og långivere, og har over 15 års erfaring. Våre banker tilbyr lån uten sikkerhet, refinansiering og kredittkort. Vi finner det lånet som passer deg best og banken som gir deg de beste og billigste betingelsene. Forbrukerombudet anbefaler å sammenligne flere banker før du tar opp et lån. Ikke gift deg med banken, men la bankene konkurrere om deg. Vi finner den banken som ønsker deg mest som kunde.

Sammenligning av banker

For deg som kunde kan det være vanskelig å sammenligne mange forskjellige lånetilbud. Vi har meget erfarne medarbeidere som hjelper deg helt uten kostnad. Centum Finans samarbeider med banker som tilbyr forbrukslån. Disse bankene gir de beste tilbud på lån uten sikkerhet. Velg en spesialist når du har et spesielt behov.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,6 av 5, basert på 3 287 anmeldelser
19. juli 2022
Frank Eikenes sier:

Det jeg likte best var kort ventetid for å få kontakt på telefon, og de var oppegående alle jeg snakket med. De tok tak i saken med en gang og tok ansvar. Det var klar på hva de krevde fra meg og hva de kunne tilby. Jeg fikk den hjelpen jeg hadde behov for.

13. juli 2022
Helge Gjellestad sier:

En god opplevelse. Hadde egentlig kontakt om dette for lenge siden. Centrum Finans jobbet videre med saken uten at jeg var klar over det og kom opp med 2 løsninger. Fulgte også fint opp da jeg bestemte meg for å gå videre med en av bankene.

12. juli 2022
Stig Willy Johansen sier:

Veldig bra, raskt og effektivt

21. juni 2022
Edda Rykken sier:

God og rask service!

Se alle anmeldelser