La bankene konkurrere om deg

Vi sammenligner lån i over 15 banker og långivere for deg

La bankene konkurrere om deg slik at du finner det beste lånetilbudet for akkurat deg. Centum Finans sammenligner over 15 banker og långivere for deg helt kostnadsfritt. Vi hjelper deg å lage den beste lånesøknaden og får bankene til å konkurrere om deg. Du får best mulig lån!

  • Forbrukslån inntil 500 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid inntil 15 år

La bankene konkurrere om deg

Centum Finans samarbeider med over 15 banker og långivere, og har over 15 års erfaring. Våre banker tilbyr lån uten sikkerhet, refinansiering og kredittkort. Vi finner det lånet som passer deg best og banken som gir deg de beste og billigste betingelsene. Forbrukerombudet anbefaler å sammenligne flere banker før du tar opp et lån. Ikke gift deg med banken, men la bankene konkurrere om deg. Vi finner den banken som ønsker deg mest som kunde.

Sammenligning av banker

For deg som kunde kan det være vanskelig å sammenligne mange forskjellige lånetilbud. Vi har meget erfarne medarbeidere som hjelper deg helt uten kostnad. Centum Finans samarbeider med banker som tilbyr forbrukslån. Disse bankene gir de beste tilbud på lån uten sikkerhet. Velg en spesialist når du har et spesielt behov.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,6 av 5, basert på 307 anmeldelser
6. februar 2023
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

19. desember 2022
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold til mange andre steder. Takknemlig!

30. november 2022
kunde sier:

Enkelt å komme fram til en løsning som passer til meg. Der jeg syns renten var litt høy kunne jeg med enkelhet diskutere den ned til det som jeg syns var akseptabelt. Totalt en fin opplevelse.

10. november 2022
May Lis sier:

God oppfølging og oppdatering, godt forklart og link videre ved lån.

Se alle anmeldelser