Sammenligning av banker

La oss gjøre jobben for deg

La oss gjøre jobben for deg slik at du får det lånet med beste betingelser. Centum Finans sammenligner over 15 banker for deg og gir deg svar raskest mulig. Å sammenligne banker på egen hånd tar både tid og kan være krevende. Vi hjelper deg kostnadsfritt. Med over 15 års erfaring finner vi den banken med billigst lån og de beste lånebetingelsene. Spar både tid og penger.

  • Sammenligner opptil 15 banker helt kostnadsfritt
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid opptil 5 år

La oss gjøre jobben for deg

Når en skal sammenligne renter på forbrukslån er det best å benytte seg av en bank som er spesialisert på lån uten sikkerhet. Disse bankene er ledende på å finne den renten og lånesummen som gir deg best betingelser. Bankene er vant til sammenligning av lån og renter og strekker seg ekstra langt for sine kunder.

Sammenligning av lån

Når bankene presenterer sine beste låneforslag får du som kunde garantert et mer gunstig lån. Har du flere andre små lån eller kredittkort så anbefaler vi at du søker refinansiering av disse samtidig. Refinansiering av gjeld kan sikre deg et billig lån med opptil 8 års nedbetaling.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,6 av 5, basert på 240 anmeldelser
January 12, 2022
Simonas D. sier:

Først når de ringte mæ, eg var litt skeptisk. Men i slutten fiket eg to flotte tilbudene, - de begge var bedre enn konkurrentens (DigiFinans, osv.), og hadde benyttet seg av et Centum-tilbud. Helt fornøyd med tjenestene fra denne megleren.

January 11, 2022
Rune Fredriksen sier:

Hei fikk god hjelp og rask behandling. God oppfølging under hele prosessen.

December 26, 2021
Rushana Rapenthiran sier:

Enkel og best

December 22, 2021
Tina Sparchholz sier:

God service , pålitelig oppfølging og grundig rådgivning !

Se alle anmeldelser