Sammenligning av banker

La oss gjøre jobben for deg

La oss gjøre jobben for deg slik at du får det lånet med beste betingelser. Centum Finans sammenligner over 15 banker for deg og gir deg svar raskest mulig. Å sammenligne banker på egen hånd tar både tid og kan være krevende. Vi hjelper deg kostnadsfritt. Med over 15 års erfaring finner vi den banken med billigst lån og de beste lånebetingelsene. Spar både tid og penger.

  • Sammenligner opptil 15 banker helt kostnadsfritt
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid opptil 5 år

La oss gjøre jobben for deg

Når en skal sammenligne renter på forbrukslån er det best å benytte seg av en bank som er spesialisert på lån uten sikkerhet. Disse bankene er ledende på å finne den renten og lånesummen som gir deg best betingelser. Bankene er vant til sammenligning av lån og renter og strekker seg ekstra langt for sine kunder.

Sammenligning av lån

Når bankene presenterer sine beste låneforslag får du som kunde garantert et mer gunstig lån. Har du flere andre små lån eller kredittkort så anbefaler vi at du søker refinansiering av disse samtidig. Refinansiering av gjeld kan sikre deg et billig lån med opptil 8 års nedbetaling.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5, basert på 301 anmeldelser
30. november 2022
kunde sier:

Enkelt å komme fram til en løsning som passer til meg. Der jeg syns renten var litt høy kunne jeg med enkelhet diskutere den ned til det som jeg syns var akseptabelt. Totalt en fin opplevelse.

10. november 2022
May Lis sier:

God oppfølging og oppdatering, godt forklart og link videre ved lån.

7. oktober 2022
Steffen Gudbrandsen sier:

Veldig fornøyd med Centum, har en runde i året med de,hjulpet meg med lavere rente, aldri noe tull 👍

5. september 2022
Hafeez UR Rahman sier:

fantastisk superhit

Se alle anmeldelser