Derfor bør du la Centum hjelpe deg

Centum er en finansagent, noe som betyr at vi ikke låner ut pengene. Vi hjelper deg som søker å med finne de beste lånene blant bankene vi samarbeider med. Du trenger bare sende inn en søknad til oss, så tar vi oss av alle forhandlinger. Dette sparer deg tid, da du slipper å gå til flere banker. Tjenesten er dessuten kostnadsfri for deg.

Det er ingen skjulte gebyr uansett om du får lån eller ikke. Det påvirker heller ikke sjansen din for om du får lån eller ikke og det påvirker heller ikke renten eller andre betalingsbetingelser dersom du bruker Centum. For deg er det bare fordeler.

Med hjelp av BankID kan vi tilby lån til våre kunder. Ved å signere lånesøknaden gjennom BankID slipper man å vente på postens gang, noe som ofte kan ta mange dager. Får vi inn søknaden din tidsnok, så kan vi i mange tilfeller klare overføring samme dag som du sender søknaden.

Lån uten sikkerhet

Vi stiller ingen krav til at du må be familie være kausjonister eller stille noe du eier til sikkerhet for at du skal få lån. Gjennom Centum kan du søke lån uten sikkerhet. Det påvirker heller ikke sjansene dine for å få lån om du søker uten sikkerhet. Kriteriene er de samme uansett.

Hvordan søke på nett

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt nettbaserte søknadsskjema og sende inn. En av våre konsulenter vil deretter ta kontakt med deg og kvalitetssikre informasjonen før den videresendes til bankene.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,6 av 5, basert på 240 anmeldelser
January 12, 2022
Simonas D. sier:

Først når de ringte mæ, eg var litt skeptisk. Men i slutten fiket eg to flotte tilbudene, - de begge var bedre enn konkurrentens (DigiFinans, osv.), og hadde benyttet seg av et Centum-tilbud. Helt fornøyd med tjenestene fra denne megleren.

January 11, 2022
Rune Fredriksen sier:

Hei fikk god hjelp og rask behandling. God oppfølging under hele prosessen.

December 26, 2021
Rushana Rapenthiran sier:

Enkel og best

December 22, 2021
Tina Sparchholz sier:

God service , pålitelig oppfølging og grundig rådgivning !

Se alle anmeldelser