Derfor bør du la Centum hjelpe deg

Centum er en finansagent, noe som betyr at vi ikke låner ut pengene. Vi hjelper deg som søker å med finne de beste lånene blant bankene vi samarbeider med. Du trenger bare sende inn en søknad til oss, så tar vi oss av alle forhandlinger. Dette sparer deg tid, da du slipper å gå til flere banker. Tjenesten er dessuten kostnadsfri for deg.

Det er ingen skjulte gebyr uansett om du får lån eller ikke. Det påvirker heller ikke sjansen din for om du får lån eller ikke og det påvirker heller ikke renten eller andre betalingsbetingelser dersom du bruker Centum. For deg er det bare fordeler.

Med hjelp av BankID kan vi tilby lån til våre kunder. Ved å signere lånesøknaden gjennom BankID slipper man å vente på postens gang, noe som ofte kan ta mange dager. Får vi inn søknaden din tidsnok, så kan vi i mange tilfeller klare overføring samme dag som du sender søknaden.

Lån uten sikkerhet

Vi stiller ingen krav til at du må be familie være kausjonister eller stille noe du eier til sikkerhet for at du skal få lån. Gjennom Centum kan du søke lån uten sikkerhet. Det påvirker heller ikke sjansene dine for å få lån om du søker uten sikkerhet. Kriteriene er de samme uansett.

Hvordan søke på nett

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt nettbaserte søknadsskjema og sende inn. En av våre konsulenter vil deretter ta kontakt med deg og kvalitetssikre informasjonen før den videresendes til bankene.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5, basert på 3 293 anmeldelser
25. april 2023
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

6. februar 2023
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

19. desember 2022
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold til mange andre steder. Takknemlig!

30. november 2022
kunde sier:

Enkelt å komme fram til en løsning som passer til meg. Der jeg syns renten var litt høy kunne jeg med enkelhet diskutere den ned til det som jeg syns var akseptabelt. Totalt en fin opplevelse.

Se alle anmeldelser