Artikler om lån

Gjeldsregister – dette vil det bety for deg

Du har garantert fått med deg at det i år skal innføres et gjeldsregister, men vet du egentlig hva det kan bety for deg som forbruker? Her gir vi deg en kort oppsummering, og et par gode tips på veien.

Fem tips for en morsommere vinterferie

Har du fått nok av vintermørket? Eller savner du noen gode tips før vinterferien her på hjemmeplan? Vi har laget en liste med gode forslag på aktiviteter som kan gjøre vinterferien din litt ekstra morsom.

Sammenlign, og få mer penger til overs

Mange husholdninger sliter med å få pengene nok for hver måned. Ved å bli bedre på å sammenligne faste utgifter som lån, strøm og forsikring, er det gode muligheter for bedre økonomi.

Påskeferie hjemme? Vi har de beste tipsene

Skal du være hjemme i påsken, og har lyst til å ha en aktiv påske tross et begrenset budsjett? Her har vi samlet noen tips til deg.

Fem tips for smartere juleshopping

For mange er julehandlen en slitsom affære, som stjeler både tid og krefter fra det som egentlig betyr noe. Vi har samlet fem siste liten-råd til deg som vil begrense julestresset, og holde utgiftene nede i julehøytiden.

Ta kontroll over årets fattigste måned

Januar er en måned som kan være skikkelig tøff, men vi har tipsene for hvordan du skal overleve årets fattigste måned, uten å behøve å ta lån.