Om fordelsavtale

Om fordelsavtale

I forbindelse med din søknad om lån, forsikring eller en annen av de tjenestene vi tilbyr, har du valgt å inngå en Fordelsavtale. Fordelsavtalen er inngått mellom deg og Centum Finans AS (985220239), (heretter «Zmarta/Centum»).

Zmarta er et varemerke innen Centum Finans virksomhetsområde.

Innhold

Inngåelse og tegning av denne fordelsavtalen er frivillig. Du trenger altså ikke inngå fordelsavtalen for å kunne søke om lån, forsikring eller benytte de andre tjenestene våre. 

Fordelsavtalen er en abonnementstjeneste som løpende hjelper deg med privatøkonomien din ved å tilby deg personlig service på et høyere nivå samt informasjon og markedsføring som er tilpasset deg. Tjenesten innebærer at Zmarta/Centum, basert på informasjon om hvilke tjenester du tidligere har benyttet deg av fra Zmarta/Centum (f.eks. tidligere søkt om lån og forsikringer) samt informasjon som du selv angir i søknaden din, og/eller på din personlige side under Min konto/side (f.eks. sivilstand, familiesituasjon, boform, bil og personlige interesser), presenterer og tilbyr informasjon og produkter som vi tror er relevante og interessante akkurat for deg. Tjenesten innebærer at Zmarta/Centum, gjennom såkalt profilering, sammenligner dine forutsetninger med tidligere engasjement hos oss samt med statistisk informasjon (på aggregert nivå) om hva andre i en lignende situasjon som deg (f.eks. lignende livsfase, økonomi, boform og boområde m.m.) har vist interesse for. På denne måten vil tjenesten kun tilby deg relevante tilbud, og du slipper å motta informasjon og tilbud som ikke interesserer deg. Mer informasjon om hvordan profileringen foregår, finner du i våre retningslinjer for fordelsavtaler.

De løsningene og produktene som du vil motta informasjon og tilbud om innenfor rammen av fordelsavtalen, er tjenester som tilbys av selskap innen Zmarta Group. Per i dag gjelder dette f.eks. privat-, bil-, bolig- og bedriftslån, forsikring, kredittkort, sparing eller lignende.

Fordelsavtalen reguleres av disse vilkårene og er en avtale mellom deg og Zmarta/Centum.

Fordelsavtalen er gratis, og du kan når som helst avbryte abonnementet ved å kontakte oss (se kontaktopplysninger under).

Innholdet i fordelsavtalen varierer fra tid til annen. Nedenfor kan du se eksempel på den typen tilbud du vil kunne få via fordelsavtalen:

  • Nyhetsbrev med råd og tips om privatøkonomi
  • En skreddersydd tjeneste som innebærer at vi sender deg relevante tilbud som passer deg og din økonomi. Det kan også innebære at vi på din oppfordring overvåker dine nåværende vilkår (f.eks. lån- eller strømavtale) kontakter deg dersom vi ser at du har mulighet til å få bedre vilkår gjennom våre tjenester, f.eks. bedre lånevilkår eller strømpris.
  • Tilgang til en persontilpasset versjon av Min konto/side (en brukerkonto) etter avsluttet søknad om f.eks. låne- eller forsikringsformidling. På denne siden gir vi deg personlige tilbud, og du har mulighet til å kommunisere med oss om dine behov og ønsker. 

Informasjon og fordeler som følge av fordelsavtalen kan komme via telefon, brev, e-post, sms eller på Min konto/side. For at du skal få så rask og relevant service som mulig, og for at vi skal kunne kontakte deg når vi finner noe som passer deg og dine behov, kommer vi i først og fremst til å kontakte deg via e-post, sms eller på Min konto/side. Dersom du ikke ønsker å motta informasjon via e-post og sms, kan du melde fra til oss om dette ved å kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor. Da kan du fortsatt bruke tjenesten, men husk at du da selv må gå inn på Mine konto/sider med jevne mellomrom for å finne aktuell informasjon og tilbud som vi tror er aktuelle for deg.

Fordelsavtalen gjelder inntil videre og kan når som sies opp av begge parter. Dersom du vil si opp avtalen, kan du sende en e-post til info@zmarta.no / info@centum.no eller ringe 23 96 70 10 / 23 96 70 00.

Behandling av personopplysninger

Zmarta/Centum verner om, respekterer og beskytter personopplysningene dine og din personlige integritet.

For at vi skal kunne tilby deg fordelsavtalen, må vi behandle personopplysningene dine. Zmarta/Centum behandler personopplysningene i henhold til gjeldende person- og datavernlover, dvs. EUs personvernforordning (GDPR) samt nasjonale lover, forordninger og forskrifter. 

Som nevnt over innebærer fordelsavtalen bl.a. at Zmarta/Centum hjelper deg med å oppnå de beste vilkårene og tilbudene innen de produktene som Zmarta Group tilbyr (dvs. sammenligning av finanstjenester, forsikring og strøm). Dette innebærer at vi kommer til å behandle personopplysningene dine på en måte som muliggjør en slik persontilpasset tjeneste (bl.a. gjennom såkalt profilering).

For en fullstendig beskrivelse av hvordan vi behandler personopplysningene dine, henviser vi til våre Rettningslinjer for personvern.

Ved å akseptere vilkårene våre for fordelsavtalen, bekrefter du at du har lest og forstått innholdet i Zmarta/Centum retningslinjer for personvern.

For å kunne tilby deg interessante tilbud som er tilpasset økonomien din, vil personopplysningene dine bli delt med relevante selskaper innen Zmarta Group.

Endrede vilkår

Zmarta/Centum Finans forbeholder seg retten til å endre fordelsavtalen når som helst ved å oppdatere denne siden. Ved vesentlige endringer vil vi også informere deg om de nye vilkårene ved å sende deg en e-post.

Kontaktopplysninger

Zmarta AS 
c/o Aker Brygge Business Centre
Postboks 1433 Vika
0115 Oslo
Telefon: 23 96 70 10 / 23 96 70 00 
E-post: info@zmarta.no / info@centum.no

Gyldighet

Disse vilkårene for fordelsavtalen gjelder f.o.m. 01.12.2019 og inntil videre.

Last ned innehold som PDF

Beregn din månedskostnad

Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

{+ mainMonthly | price +} kr *

* Eks: Nom. rente {+disclaimerInterestRate|number:2+} %, eff. rente {+disclaimerEffectiveInterestRate|number:2+} %{+disclaimerLoanAmount|currency:"":0+} kr o/{+disclaimerPaymentYears+} år, kostnad {+disclaimerCost|currency:"":0+} kr, totalt {+disclaimerTotal|currency:"":0+} kr.

 

Individuell nom. rente 5,9–23,4 %. Eff. rente 6,06–37,54 %

Centum samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Våre samarbeidspartnere: