Smålån uten sikkerhet

Smålån opptil 70 000 kr

Smålån er lån uten sikkerhet hvor du kan bruke pengene til hva du vil. Når vi mottar din lånesøknad tar vi den ut mot 20 forskjellige banker og långivere samtidig for å tilby deg det beste smålånet for med de gunstigste betingelsene for akkurat deg. Vi tilbyr et gebyrfritt smålån, du bruker din vanlige BankID og pengene finner som oftest veien til din konto dagen etterpå.

  • Smålån fra 5 000 til 70 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Vi søker smålån i opptil 20 forskjellige banker og långivere

Det beste smålånet

Centum Finans er en av Norges største tilbyder av gebyrfritt smålån og i kraft av at vi er en finansagent som formidler lån lar vi bankene konkurrere om deg. Vi tilbyr forbrukslån fra 5 000 til 500 000 kroner uten sikkerhet og opptil 15 års nedbetaling. Du får svar raskest mulig og mottar et uforpliktende lånetilbud i 30 dager. Finn den banken som ønsker å gi deg det beste lånetilbudet.

Refinansiere smålån?

Har du flere smålån, kredittkort eller handlekontoer kan det være lurt å søke om refinansiering av disse samtidig. Refinansiering av smålån vil kunne gi deg et rimeligere og mer fleksibelt lån med gunstigere vilkår. Vi tilbyr også større forbrukslån fra 75 000 til 500 000 kroner. Få et uforpliktende lånetilbud i dag og se hvor mye du kan spare.