Banklån

Vi sammenligner over 15 banker og långivere

Banklån uten sikkerhet får fra 5 000 til 600 000 kroner. Centum Finans samarbeider med over 15 banker og långivere og hjelper deg kostnadsfritt med å finne det beste banklånet for deg.

  • Banklån inntil 600 000 kr

  • Velg laveste renten

  • Nedbetalingstid inntil 15 år

  • Utbetaling med BankID

Beste banklån

Ønsker du å refinansiere dyre smålån og kreditter så kan bankene våre ordne dette helt kostnadsfritt. Få bankene til å konkurrere om deg og du får et uforpliktende lånetilbud i 30 dager. Finn ut hvor mye du kan spare og få et billig lån du kan leve med opptil 15 års nedbetalingstid.

15 forskjellige banker

Centum Finans er Norges største finansagent og den som har flest banker og långivere. Vi sammenligner og bytter bank for deg hvis du får et bedre lånetilbud. La oss gjøre jobben for deg slik at du vet at du får det banklån som passer deg best.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 287 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022

Centum samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no. Våre samarbeidspartnere:

Chatta