Forbrukslån

Forbrukslån inntil 500 000 kr fra 6,99 %

Vi er Norges største låneagent og tilbyder av forbrukslån uten sikkerhet. Vi hjelper deg å finne det beste lånet for akkurat deg. Centum Finans samarbeider med over femten av de beste bankene for forbrukslån i Norge. Du sender inn kun én søknad på nett og vi tar jobben videre med å finne det beste lånetilbudet med lavest rente. Når flere banker konkurrerer om å gi deg det beste lånet øker dette sjansen for at betingelsene og vilkårene blir best mulig. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

  • Forbrukslån inntil 500 000 kr
  • Rente fra 6,99 %
  • Nedbetalingstid inntil 15 år

Søk nå Kostnadsfritt og uforpliktende

Forbrukslån uten sikkerhet

Ingen av bankene krever sikkerhet eller pant for forbrukslånet. Lån uten sikkerhet kan du bruke til hva du vil uten spørsmål fra oss. Du kan få lån på dagen fra 5 000 til 500 000 kroner og få en fleksibel nedbetaling inntil 15 år som betyr at du selv kan justere de månedlige innbetalingene etter hva økonomien din tillater i ulike perioder. Lånetilbudet er uforpliktende og du kan innfri forbrukslånet uten kostnader når du selv vil. 

Vår tjeneste lar deg altså sammenligne forbrukslån fra ulike banker og velge tilbudet med de vilkårene og betingelsene som passer deg best. Dette gjør det enklere for deg å få så lav rente som mulig.

Du får svar på dagen og dersom du benytter BankID kan du få lånet på konto i løpet av 2 til 3 dager. Forbrukslånet kan også brukes til refinansiering av andre lån og kreditter. Renten er individuell for forbrukslån og derfor søker vi flere banker for å finne den beste renten til deg.

Hvor mye kan du låne?

Med vår enkle forbrukslånskalkulator kan du undersøke hvor store de månedlige avdragene blir, og selv gjøre justeringer på lånebeløp og nedbetalingstid slik at du finner frem til en løsning som passer deg og din økonomi best.

søk lån Eller ring oss på 815 03 800

Å søke lån gjennom Centum er kjempelett og sparer meg som forbruker for mye tid, da jeg selv slipper å bruke tid på å ta kontakt med alle bankene. – Stian H, Bergen.