Forbrukslån

Forbrukslån inntil 500 000 kr

Vi er Norges største finansagent og tilbyder av forbrukslån uten sikkerhet. Ved å samarbeide med femten av de beste bankene og långiverne i Norge hjelper vi deg å få lån til lavest rente. Du trenger kun å sende inn én søknad så tar vi jobben med å finne det beste lånetilbudet med lavest rente. Når flere banker konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet øker sjansen for å få beste mulige lånevilkår. Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskap på Finansportalen.no.

  • Forbrukslån inntil 500 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid inntil 15 år

Forbrukslån uten sikkerhet

Ingen av de banker eller långivere som vi samarbeider med krever sikkerhet eller pant for forbrukslånet. Lån uten sikkerhet kan du bruke til hva du vil uten spørsmål fra oss. Du kan få lån fra 5 000 til 500 000 kroner og en fleksibel nedbetaling inntil 15 år, hvilket betyr at du selv kan justere de månedlige innbetalingene etter hva økonomien din tillater i ulike perioder. Lånetilbudet er uforpliktende og du kan innfri forbrukslånet uten kostnad når du selv vil. 

Vår tjeneste lar deg altså sammenligne forbrukslån fra ulike banker og velge det tilbud som gir best vilkår. Dette gjør det enklere for deg å få så lav rente som mulig.

Du får svar raskest mulig og pengene på konto i løpet av 2 til 3 dager. Benytter du BankID kan det gå enda raskere. Forbrukslånet kan også brukes til refinansiering av andre lån og kreditter. Renten er individuell for forbrukslån og derfor søker vi i flere banker for å finne den beste renten til deg.

Hvor mye kan du låne?

Med vår enkle forbrukslånskalkulator kan du se hvor store de månedlige avdragene blir, og selv gjøre justeringer på lånebeløp og nedbetalingstid slik at du finner frem til en løsning som passer deg og din økonomi best.

Å søke lån gjennom Centum er kjempelett og sparer meg som forbruker for mye tid, da jeg selv slipper å bruke tid på å ta kontakt med alle bankene. – Stian H, Bergen.

* Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr.