De beste forbrukslån – lån uten sikkerhet

Forbrukslån inntil 500 000 kr

Tenker du på å pusse opp, kjøpe ny bil eller trenger du et lån for å kunne realisere en drøm? Grunnen til å ta et forbrukslån eller smålån kan variere. Vi i Centum Finans hjelper deg med å finne det lånet som passer deg og dine behov.

  • Forbrukslån inntil 500 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid inntil 15 år

Vi sammenligner forbrukslån

Det fine med å låne penger privat er at du kan bruke de på akkurat det du vil. Dersom du ikke er interessert i å ta et nytt privatlån kan vi også hjelpe deg med refinansiering, altså at du samler alle dine forbrukslån, dyre smålån og kredittkortgjeld til et enkelt lån, i stedet for å ha fler mindre. Med et større lån kan du ofte få bedre rentevilkår, og du betaler bare på et lån. Med færre gebyrer og bedre rente er det er mange tusenlapper å spare.

Når du søker om forbrukslån via oss, sammenligner vi 20 av Norges ledende banker og långivere. Vi hjelper deg med å få lån til lavest rente. Du trenger kun å sende inn én søknad, så tar vi jobben med å finne det beste lånetilbudet til deg – helt uten ekstra kostnad. Når flere banker konkurrerer om å gi deg det beste tilbudet, øker sjansen for å få beste mulige lånevilkår. 

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Et forbrukslån uten sikkerhet er et lån du kan ta uten å måtte stille med garanti i form av et pengebeløp eller verdier. Ingen av de bankene eller långivere som vi samarbeider med krever sikkerhet for at du skal kunne få innvilget et forbrukslån. Et slikt lån uten sikkerhet kan du bruke til det du trenger. Du kan søke om lån fra 5 000 til 500 000 kroner, og nedbetalingen kan i tilfeller være opptil 15 år. Lånetilbudet er uforpliktende og du kan innfri forbrukslånet uten kostnad når du selv måtte ønske. 

Hvordan søker jeg om et forbrukslån uten sikkerhet?

Du kan søke via vårt søknadsskjema online, eller ringe oss på 239 67 000. Tjenesten vår lar deg sammenligne forbrukslån fra ulike banker og velge det tilbudet som gir best vilkår. Dette gjør det enklere for deg å få så lav rente som mulig.

Svar på søknaden din får du så rask som mulig, og pengene er som regel på konto i løpet av 2 til 3 dager. Benytter du BankID kan det gå enda raskere.

Hvilken rente kan jeg få?

Forbrukslånet kan også brukes til refinansiering av andre lån og kreditter. Renten er individuell for forbrukslån, og dette er grunnen til at vi sender søknaden til flere banker for å finne den beste renten til deg. Ulike faktorer som kan spille inn er alder, inntekt, annen gjeld, arbeidsgiver og ansettelsesforhold, lånets størrelse og nedbetalingstid.

Med vår enkle lånekalkulator kan du se hvor store de månedlige avdragene blir, og selv gjøre justeringer på lånebeløp og nedbetalingstid slik at du finner frem til en løsning som passer deg og din økonomi best.

Renteeksempel: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Å søke lån gjennom Centum er kjempelett og sparer meg som forbruker for mye tid, da jeg selv slipper å bruke tid på å ta kontakt med alle bankene. – Stian H., Bergen.