Lån uten sikkerhet

– til lavest mulig rente

Centum Finans er Norges største finansagent. I dag samarbeider vi med rundt femten av de beste bankene og långiverne i Norge som tilbyr lån uten sikkerhet. Du sender inn en søknad til oss, vi formidler din søknad til alle långiverne samtidig og du får velge det lånet som passer deg best. Når du bestemmer deg for hvilket tilbud du aksepterer, bruker du din vanlige BankID og pengene finner som oftest veien til din konto dagen etterpå.

Vår tjeneste lar deg altså sammenligne forbrukslån fra ulike banker og långivere. Dette gjør det enklere for deg å oppnå så lav rente som mulig når du skal låne penger uten sikkerhet.

  • Lån uten sikkerhet opptil 500 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid opptil 15 år

Lån 500 000 kroner uten sikkerhet

Du kan låne opptil 500 000 kroner uten sikkerhet og pant. Du får svar raskest mulig og et uforpliktende tilbud på et lån. Husk at du kan bruke lånet til akkurat det du ønsker. 

Rente på lån uten sikkerhet

Renten på et lån uten sikkerhet er en individuell vurdering. Vi søker hos flere banker og långivere og finner frem til det lånet som gir gunstigst rente. Vi har rente på mellom 7,74–28,44 % på alle typer av forbrukslån.

* Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr.