Alt om lån uten sikkerhet

– alt du trenger å vite om lån uten sikkerhet

Her har vi samlet nyttig informasjon for deg som lurer på hvordan lånemarkedet fungerer generelt, men også til deg som har spørsmål rundt hvordan vi på Centum Finans jobber når du skal låne penger via oss. Les om alt fra forskjellen på ulike låntyper til rentespørsmål, lånekrav eller hvordan en lånesøknad fungerer rent praktisk. Også i ordlisten vår kan du også finne mange svar. Om du ikke finner svar på det du lurer på, og har fler spørsmål om å låne penger generelt eller spesifikt via Centum, hører vi gjerne fra deg. Du er selvsagt velkommen til å ringe vår kundeservice på 239 67 000 eller stille et spørsmål på chatten, så hjelper vi deg.

  • Lån uten sikkerhet opptil 500 000 kr
  • Velg laveste renten
  • Nedbetalingstid opptil 15 år

Hvorfor søke via finansagenten Centum Finans?

Som finansagent er det ikke Centum Finans som låner ut pengene. Med tjenesten vår hjelper vi deg som søker med å finne de beste lånene blant bankene vi har et nøytralt samarbeid med. Det eneste du trenger å gjøre, er å enkelt sende inn en søknad online, så tar vi oss av videreformidlingen. Ikke bare sparer du tid siden du slipper å fylle inn masse ulike søknader, men vi hjelper deg helt kostnadsfritt. 

Er Centum Finans en bank eller lånegiver?

Nei, det er vi ikke. Centum Finans er Norges største finansagent. I dag samarbeider vi med rundt femten av de beste bankene og långiverne i Norge som tilbyr lån uten sikkerhet. Du sender inn en søknad til oss, vi formidler din søknad til alle långiverne samtidig og du får velge det lånet som passer deg best. Når du bestemmer deg for hvilket tilbud du aksepterer, bruker du din vanlige BankID og pengene finner som oftest veien til din konto dagen etterpå.

Vår tjeneste lar deg altså sammenligne forbrukslån fra ulike banker og långivere. Dette gjør det enklere for deg å oppnå så lav rente som mulig når du skal låne penger uten sikkerhet.

Hvor mye kan jeg låne uten sikkerhet?

Du kan låne opptil 500 000 kroner uten sikkerhet og pant. Du får svar raskest mulig og et uforpliktende tilbud på et lån. Husk at du kan bruke lånet til akkurat det du ønsker. 

Hvilken rente kan jeg få?

Renten på lån uten sikkerhet blir gitt på bakgrunn av en individuell vurdering av den enkelte kunde. Derfor er renten på lån uten sikkerhet varierende og kan ikke fastsettes før vi har alle de nødvendige opplysingene. Vi søker hos flere banker og långivere og finner frem til det lånet som gir gunstigst rente. Vi har rente på mellom 5,99 – 26,9 % på alle typer av forbrukslån.

* Renteeksempel: Nom. rente 12,76 %, eff. rente 14,14 %, 170 000 kr o/10 år, kostnad 137 463 kr, totalt 307 463 kr.

Hvilke kriterier er det for lån uten sikkerhet?

Kriteriene for lån uten sikkerhet varier i alle banker. Vi har i dag over tyve forskjellige banker og långivere som tilbyr lån uten sikkerhet. Centum Finans har i samråd med bankene kommet frem til følgende kriterier for å søke lån uten sikkerhet og forbrukslån: Ingen inkasso eller betalingsanmerkinger, må være over 18 år, en brutto årsinntekt over 120 000 kr (dette må være grunnlønn og kan ikke inneholde bonus eller overtid), du kan ikke være arbeidsledig og dersom du er selvstendig næringsdrivende må du ha vært registrert i Brønnøysund-registeret i mer enn 3 år. Utenlandske statsborgere må ha lignet til Norge de siste 3 årene.