Derfor bør du la Centum via Zmarta hjelpe deg

Centum via Zmarta er en finansagent, noe som betyr at vi ikke låner ut pengene. Vi hjelper deg som søker å med finne de beste lånene blant bankene vi samarbeider med. Du trenger bare sende inn en søknad til oss, så tar vi oss av alle forhandlinger. Dette sparer deg tid, da du slipper å gå til flere banker. Tjenesten er dessuten kostnadsfri for deg.

Det er ingen skjulte gebyr uansett om du får lån eller ikke. Det påvirker heller ikke sjansen din for om du får lån eller ikke og det påvirker heller ikke renten eller andre betalingsbetingelser dersom du bruker Centum via Zmarta. For deg er det bare fordeler.

Med hjelp av BankID kan vi tilby lån til våre kunder. Ved å signere lånesøknaden gjennom BankID slipper man å vente på postens gang, noe som ofte kan ta mange dager. Får vi inn søknaden din tidsnok, så kan vi i mange tilfeller klare overføring samme dag som du sender søknaden.

Lån uten sikkerhet

Vi stiller ingen krav til at du må be familie være kausjonister eller stille noe du eier til sikkerhet for at du skal få lån. Via Centum kan du søke lån uten sikkerhet. Det påvirker heller ikke sjansene dine for å få lån om du søker uten sikkerhet. Kriteriene er de samme uansett.

Hvordan søke på nett

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt nettbaserte søknadsskjema og sende inn. En av våre konsulenter vil deretter ta kontakt med deg og kvalitetssikre informasjonen før den videresendes til bankene.

Beregn din månedskostnad

Nedbetalningstid 1-5 år. Dersom du skal bruke lånet til å innfri annen gjeld kan nedbetalingstid lengre enn 5 år tilbys, 1-15 år.

{+ mainMonthly | price +} kr *

* Eks: Nom. rente {+disclaimerInterestRate|number:2+} %, eff. rente {+disclaimerEffectiveInterestRate|number:2+} %{+disclaimerLoanAmount|currency:"":0+} kr o/{+disclaimerPaymentYears+} år, kostnad {+disclaimerCost|currency:"":0+} kr, totalt {+disclaimerTotal|currency:"":0+} kr.

 

Individuell nom. rente 5,9–23,4 %. Eff. rente 6,06–37,54 %

Zmarta samarbeider med over 15 banker og långivere hvor vi mottar provisjon for videreformidlingen. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi sikre at du mottar et best mulig tilbud basert på ditt individuelle behov! Du kan sammenligne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

Våre samarbeidspartnere: