Kredittramme

Kredittrammen er det beløpet som gjøres tilgjengelig for låntager og som kunden kan benytte etter ønske og behov. Kreditten er normalt revolverende, dvs. kredittrammen er innvilget for en avtalt periode og uten fast nedbetalingsplan.

Perioden vil som oftest kunne fornyes uten at benyttet kreditt må tilbakebetales først. Dette er typisk brukt i forbindelse med kontokreditt og kredittkort. Om du vil ha mer fleksibilitet i økonomien din, kan du søke om å øke kredittrammen i kortet.

Se hvor mye terminbeløpet blir med forskjellig kredittramme

Bruk vår lånekalkulator og finn ut hvor mye du ca skal betale i terminbeløp. Lån fra 5 000 til 500 000 kroner med en rente mellom 5,99 – 26,9 %.

I ordlisten vår har vi forklart fler av de vanligste termene relatert til ulike type lån og krediitkort.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,7 av 5 basert på 3 287 anmeldelser
Alle som har tatt opp lån eller valgt strømavtale via Zmarta får spørsmålet via e-post om å gi sin mening om oss på Trustpilot. Anmeldelser fra verifiserte kunder er merket – de som vises på vår nettside er utvalgte. Vårt Trustpilot-rangering er basert på alle anmeldelser fra både verifiserte kunder og ikke-verifiserte brukere, og beregnes ved hjelp av faktorer som antall, stjernerangering og annet.
JTSs
Jan Terje Sæterbø sier:

Rask og effektiv prosess.

25. april 2023
LTs
Lars Tybring sier:

Raskt og enkelt

6. februar 2023
BJGLs
BERIT JOHANNE GRNNING LILLEVOL sier:

Tipp topp tommel opp for god & rask hjelp - anbefales på det varmeste! Kan tilby lav rente i forhold...

19. desember 2022
Chatta