Kredittramme

Kredittrammen er det beløpet som gjøres tilgjengelig for låntager og som kunden kan benytte etter ønske og behov. Kreditten er normalt revolverende, dvs. kredittrammen er innvilget for en avtalt periode og uten fast nedbetalingsplan.

Perioden vil som oftest kunne fornyes uten at benyttet kreditt må tilbakebetales først. Dette er typisk brukt i forbindelse med kontokreditt og kredittkort. Om du vil ha mer fleksibilitet i økonomien din, kan du søke om å øke kredittrammen i kortet.

Se hvor mye terminbeløpet blir med forskjellig kredittramme

Bruk vår lånekalkulator og finn ut hvor mye du ca skal betale i terminbeløp. Lån fra 5 000 til 500 000 kroner med en rente mellom 5,99 – 26,9 %.

I ordlisten vår har vi forklart fler av de vanligste termene relatert til ulike type lån og krediitkort.

Les hva våre kunder synes om oss:

4,6 av 5, basert på 3 287 anmeldelser
19. juli 2022
Frank Eikenes sier:

Det jeg likte best var kort ventetid for å få kontakt på telefon, og de var oppegående alle jeg snakket med. De tok tak i saken med en gang og tok ansvar. Det var klar på hva de krevde fra meg og hva de kunne tilby. Jeg fikk den hjelpen jeg hadde behov for.

13. juli 2022
Helge Gjellestad sier:

En god opplevelse. Hadde egentlig kontakt om dette for lenge siden. Centrum Finans jobbet videre med saken uten at jeg var klar over det og kom opp med 2 løsninger. Fulgte også fint opp da jeg bestemte meg for å gå videre med en av bankene.

12. juli 2022
Stig Willy Johansen sier:

Veldig bra, raskt og effektivt

21. juni 2022
Edda Rykken sier:

God og rask service!

Se alle anmeldelser